Connect with us

Kosovë

Haxhiu për shtesat: Kjo është Qeveria Kurti. Ky është vetëm fillimi.

Published

on

Postimi i plotë i Albulena Haxhiut:

✓ 170€ në muaj për nënat e reja.

✓ 20€ në muaj fëmijet e moshës 0-24 muaj.

✓ 10€ në muaj fëmijet nën 16 vjeç.

Aplikimi i thjeshtë dhe i shpejtë online.

Kjo është Qeveria Kurti. Ky është vetëm fillimi. ❤️

Advertisement
Comments