fbpx

Hapet thirrja për shtesa për fëmijët e lindur në këtë vit

HomeLajmeKosovë

Hapet thirrja për shtesa për fëmijët e lindur në këtë vit

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë. Duke klikikuar në këtë LINK ju mund të informoheni më shumë rreth detajeve. Njoftimi i plotë:

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se është hapur aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Duke klikikuar në këtë LINK ju mund të informoheni më shumë rreth detajeve.

Njoftimi i plotë: