Halilaj: Propaganda që gjykata speciale po e gjykon UÇK-në, është rrena e shekullit…

0 minutes, 42 seconds Read

Miq të dashur. Propaganda, kinse Gjyakta Speciale po e gjykon UÇK- në, kinse Ne të akuzuarit po gjykohem për Ju, duhet të shpallet si ,,genjeshtra e shekullit,, (.)

Ngoni miq. Të akuzuarit e Gjykates Speciale vërtet kanë vepruar si ,,ndërmarrje e përbashket kriminale,, të cilet e kanë Keqpërdore UÇK-në, si vlerën me të madhe të historise tonë, me qellimin e vetem qe: të vijnë në pushtet, ta mbajnë pushtetin, dhe përmes tij, të grabisin qdo gjë.

Kush i dha të drejtë vetës ta ekzekutoj veprimtarin Haki Imeri, Xhemajl Mustafa, Behadin Hallaqi, Ahmet Krasniqi, komandant Drini, Ismet Raci e shumë tjerë.

Kurr në traditen e shqiptarit s’ka qenë me vra civil, duart lidh, prezenet familjes etj etj.

Mbi të gjitha. Kosova nuk mund të ec para me Krime të pazbuluara…

Shkruan Gazmend Halilaj Avokat

Publikime te ngjashme