Gold AG shkon në Preshevë, bënë një gjest të madh!

HomeLajme

Gold AG shkon në Preshevë, bënë një gjest të madh!

Në Ditën e Kurban Bajramit, ai ka befasuar fëmijët atje.

Gold AG, ka zgjedhur që në këtë ditë feste të iu dhurojë dhurata të ndryshme.

Ai ka ndarë momente të gëzimit të fëmijëve derisa ata brohorasin nga gëzimi dhe Ariani iu shpërndanë dhurata.

“DHURATA PËR BAJRAM NË PRESHEVË ❤️
Ndjenjë e veçantë të jesh në mesin e më të mirëve të globit.Fëmijët meritojnë dashuri çdo ditë e në veçanti në këtë festë. Numri i tyre ishte më i madh se i dhuratave, por shpresoj që në Bajramin tjetër do të jemi më të kompletuar me lejen e Zotit.Faleminderit nga zemra të gjithëve pa dallim, u knaqa me juve e ju paqim gjithmonë”, ka shkruar Goldi në mbishkrimin e postimit.

COMMENTS