Gjykata vendos për rastin e ministrit Liburn Aliu!

HomeLajmeKosovë

Gjykata vendos për rastin e ministrit Liburn Aliu!

Gjy.kata Themelore në Prishtinë e ka hedhur poshtë aktak.uzën ndaj ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliut, raporton Gazeta Sinjali.

Ky aktgjykim është marrë sot nga kryetari i trupit gjykues.

Ai aku.zo.hej për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar për kohën sa ishte drejtor i Urbanizmit në Komunën e Prishtinës.

Me këtë aktvendim, nga akuza për keqpërdorim të detyrës dhe autoritetit zyrtar janë liruar edhe Ardian Olluri, Zejnulla Rexhepi, Nazife Krasniqi, Bahtie Uka dhe Mimoza Berisha – Parteshi, të cilët po ashtu asokohe ishin zyrtarë në Komunën e Prishtinës

COMMENTS