fbpx

Gërvalla: “Zoti t”marroftë o Skënder Hyseni, ke tregu me kohë sa vlerë ka Kosova për ju”

HomeLajmeKosovë

Gërvalla: “Zoti t”marroftë o Skënder Hyseni, ke tregu me kohë sa vlerë ka Kosova për ju”

Pas deklaratës të Skënder Hysenit nga LDK se Serbia është në një pozicion më të mirë, ashpër me një status i reagoi ministrja Donika Gërvalla

Fytyra e vërtetë e personazheve më të gërditshme të historisë së re të Kosovës, e atyre që e vodhën, e plaçkitën, e mashtruan, e futën në udhë pa krye Kosovën.

Skënder Hyseni dhe plot të tjerë jo vetëm që e çuan LDK-në në 10%, por çdo ditë kujdesen që ta mbajnë të fundosur. E sa për Kosovën, e kanë treguar me kohë se sa vlerë ka për ta.

Zoti t’marroftë, Skënder Hyseni, për këto fjalë të pafalshme!