fbpx
HomeLajmeBota

Gafa e radhës e presidentit Trump, “kam folur me Zotin” (Video)

Presidenti amerikan Donald Trump edhe njëherë ka marrë vëmendjen e të gjithëve për atë çfarë flet. Në një tubim me republikanët ti tha se ka biseduar edhe me Zotin dhe se ai i ka thënë se pandeminë COVID-19 e dërgoi për ta testuar edhe më shumë. Kronikë e përgatitur nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

Presidenti amerikan Donald Trump edhe njëherë ka marrë vëmendjen e të gjithëve për atë çfarë flet.

Në një tubim me republikanët ti tha se ka biseduar edhe me Zotin dhe se ai i ka thënë se pandeminë COVID-19 e dërgoi për ta testuar edhe më shumë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

COMMENTS

x