“Fshesa në aksion” – Kuvendi shkarkon bordin e Autoritetit të Hekurudhave

HomeLajmeKosovë

“Fshesa në aksion” – Kuvendi shkarkon bordin e Autoritetit të Hekurudhave

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave. Pro shkarkimit votuan 62 deputet, asnjë kundër dhe pa asnjë abstenim. Nga ky votim u shkarkuan kryesuesi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, Arsim Berisha dhe anëtarët Gëzim Qerimi, Shkumbin Hyseni dhe Elmi Ahmeti.

Kuvendi i Kosovës ka shkarkuar bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave.

Pro shkarkimit votuan 62 deputet, asnjë kundër dhe pa asnjë abstenim.

Nga ky votim u shkarkuan kryesuesi i Bordit të Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, Arsim Berisha dhe anëtarët Gëzim Qerimi, Shkumbin Hyseni dhe Elmi Ahmeti.

COMMENTS