fbpx

Familja Beqiri nga Dragashi në hall me skamje dhe djalin e sëmurë 14 vjeçar

HomeLajmeKosovë

Familja Beqiri nga Dragashi në hall me skamje dhe djalin e sëmurë 14 vjeçar

Një familje nga Dragashi nuk po ka mundësi që ta dërgojë për shërim jashtë vendit anëtarin e vet 14 vjeçar. Ai vuan nga deformimi i shtyllës kurrizore, njofton Klan Kosova. Kushdo që dëshiron ta ndihmojë familjen mund të kontaktoi përmes këtij numri të telefonit: 049 365 872.

Një familje nga Dragashi nuk po ka mundësi që ta dërgojë për shërim jashtë vendit anëtarin e vet 14 vjeçar.

Ai vuan nga deformimi i shtyllës kurrizore, njofton Klan Kosova.

Kushdo që dëshiron ta ndihmojë familjen mund të kontaktoi përmes këtij numri të telefonit: 049 365 872.

COMMENTS

x