Faleminderit diasporë! Po dëshmoni që jeni ndër kontribuesit më të mëdhenjë të shtetit

1 minute, 21 seconds Read

Kompania turistike Barileva ka njoftuar se vetëm me datën 7 dhe 8 janar nga Kosova për në vendet evropiane janë shkuar mbi 60 autobus të kësaj kompanije në mbi 4000 mijë bashkatdhetarë qe qendruan në Kosovë për festat e fundit.

Drejtori i kësaj kompanije Naser Januzi ka kujtuar se kompanija që ai drejton e themeluar 32 vite më parë mbetët kompanie lidere në vend falë besimit të diasporës për këtë kompani. Januzi ka falënderuar diasporën që po dëshmon cdo ditë e më shumë se është kontribuesja më e madhe e shtetit.

“Faleminderit diasporë që edhe një herë dëshmuat pqë jeni ndër kontribuesit më të mëdhenjë të shtetit të Kosovës” ka qenë falenderimi i tij për bashkatdhetarët. Postimi i i tij i plotë: “Një ëndërr e nisur para 32 viteve sod është bërë realitet.

Gjatë këtyre viteve prioritet i kompanisë ka qenë ngritja e cilësisë, kualitetit dhe korrektësia ndaj klientëve. Sot, pas më shumë se 3 dekadave rezultatet tregojnë se kompania Barileva Turist mbetët ndër kompanitë më të mdha në rajon.

Vetëm gjatë këtij vikendi, me datë 07 & 08 Janar 2022 nga Kosova për në 🇩🇪Gjermani 🇫🇷 Francë 🇧🇪 Belgjikë dhe 🇬🇧 Londër mbi 4000 bashkatdhetar me mbi 60 Autobus përfunduan pushimet e fundvitit dhe u kthyen në vendet e tyre.

Faleminderit diasporë që edhe një herë dëshmuat që jeni ndër kontribuesit më të mëdhenjë të shtetit të Kosovës. I’u falëminderit të gjithë atyre që zgjodhën kompaninë tonë për udhtimë Zoti i’u bekoftë🙏./KosovaPost

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *