fbpx

Etja për një vend pune në Shtet, radhë të gjata të qytetarëve për testin me shkrim

HomeLajmeKosovë

Etja për një vend pune në Shtet, radhë të gjata të qytetarëve për testin me shkrim

Radhë të gjata të qytetarëve janë krijuar para objektit të Fakultetit Juridik dhe Ekonomik, ku do të mbahet testi me shkrim për grupin e dytë të aplikantëve për 50 pozitat, për të cilat ka hapur konkurs Ministria e Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike.

Lexues të Gazetës Express kanë dërguar disa fotografi, ku shihen qindra qytetarë duke pritur.

Ndryshe, në gusht të këtij viti Ministria e Punëve të Brendshme kishte hapur një konkurs për 50 vende të lira pune për pozitën “Zyrtar administrativ” ku mes tjerash kërkohej vetëm diploma e shkollës së mesme.

Dje u bë i ditur numri i personave që kanë plotësuar kriteret dhe janë ftuar për testim. Numri është tejet i madh, pra për 50 vende kanë aplikuar 3 mijë e 335 kandidatë.

x