fbpx
HomeLifestyle

Ekspertët paralajmërojnë: ‘Vala e dytë e COVID-19 më e ashpër, kujdes nga tualetet publike’

Koronavirusi do të përhapet më shumë këtë dimër dhe tualetet publike do të jenë një nga vendet më të rrezikshme, paralajmërojnë shkencëtarët.

Ekspertët paralajmëruan që tualetet publike mund të mbipopullohen dhe ka shumë gjasa ta mbajnë virusin në shumë sipërfaqe të ftohta.

Transmetimi i virusit nëpërmjet urinës dhe jashtëqitjes është gjithashtu një rrezik, u shpreh skuadra, por shtoi se nevojitet më shumë kërkim për ta konfirmuar këtë.

Këto paralajmërime ndjekin shqetësimet se vala e dytë e koronavirusit këtë dimër do të jetë edhe më e fuqishme se e para.

COMMENTS

x