fbpx

Ekskluzive: Kjo është marrëveshja e plotë Kosovë- Serbi e nënshkruar në Shtëpinë e Bardhë

HomeLajmeKosovë

Ekskluzive: Kjo është marrëveshja e plotë Kosovë- Serbi e nënshkruar në Shtëpinë e Bardhë

Kosova dhe Serbia kanë nënshkruar marrëveshje në Shtëpinë e Bardhë në Uashington. Ballkani.info ka siguruar përmbajtjen e kësaj marrëveshje e cila përbëhet prej 16 pikave.

Kjo marrëveshje konsiderohet ekonomike dhe në paragrafim e parë thuhet se Serbia dhe Kosova kanë pranuar të normalizojnë marrëdhëniet e tyre ekonomike si më poshtë.

Ndërsa në paragrafin e fundit të marrëveshjes thuhet se Kosova dhe Izraeli janë dakorduar të njohin njëri-tjetrin.

COMMENTS