Edi Rama thotë se nuk do të lë gurë pa lëvizur që të lirohet Hashim Thaçi

HomeLajmeShqiperi

Edi Rama thotë se nuk do të lë gurë pa lëvizur që të lirohet Hashim Thaçi

Gazetari Vehbi Kajtazi, ka thënë se iniciativa e grupit parlamentar të Partisë Socialiste që Kuvendi i Shqipërisë të miratoj një rezolutë, që pretendimet e Dick Martyt të rrëzohen në Këshill të Evropës, ka një mbështetje jashtë Shqipërisë.

Ai ka thënë se Rama ka marrë dikund mbështetje për këtë iniciativë dhe e ka quajtur të drejtë dhe morale për Shqipërinë.

“Jam i bindur që zoti Rama ka marrë mbështetje diku dikah për nisjen e kësaj rezolute. Shqipëria e ka të drejtën morale me nis këtë iniciativë për shkak se është Shqipëria më shumë si vend i ngarkuar që kinse disa qytetarë të Kosovës kanë vepru”, ka thënë ai.

Tutje Kajtazi ka thënë se veprimet e fundit të Ramës janë të sinkronizuara njëra me tjetrën, që nga vizita e tij në Hagë te ish presidenti Hashim Thaçi.

Sipas tij kryeministri Rama do të bëjë gjithçka që ish presidenti Thaçi të lirohet.

“Unë jam i bindur që zoti Rama nuk do të len gur pa lëvizë që zoti Thaçi të lirohet nga atje”, ka thënë ai.

COMMENTS

x