fbpx

E turpshme! Dhjetëra viktima në vend, Labinot Rexha ironizon: A ka, a s’ka virus?

HomeMagazina

E turpshme! Dhjetëra viktima në vend, Labinot Rexha ironizon: A ka, a s’ka virus?

Kosova është duke përballuar me situatën e pandemisë dhe çdo ditë po ka viktima nga virusi e rritje të numrit të të infektuarve, por për dikë siç duket kjo nuk është serioze, e madje e kontestueshme. Këngëtari Labinot Rexha, ka ironizuar duke pyetur se a ka apo nuk ka virus.

Kosova është duke përballuar me situatën e pandemisë dhe çdo ditë po ka viktima nga virusi e rritje të numrit të të infektuarve, por për dikë siç duket kjo nuk është serioze, e madje e kontestueshme.

Këngëtari Labinot Rexha, ka ironizuar duke pyetur se a ka apo nuk ka virus.

COMMENTS