fbpx

E tregon shkenca: Ja sa zgjat orgazma te një grua dhe sa te një burrë

HomeLifestyleLove

E tregon shkenca: Ja sa zgjat orgazma te një grua dhe sa te një burrë

Dashuria është konfirmuar tashmë se ka fuqi shëruese, por cili është ndryshimi midis përjetimit të kulmit të meshkujve dhe femrave?

Libidoja apo energjia seksuale është nxitësi më i fuqishëm. Orgazma në një person mesatar zgjat 8-10 sekonda. Megjithatë, është konfirmuar që gratë gëzojnë kulmin e tyre më gjatë se burrat, shkruan kp.

Te burrat, orgazma zgjat mesatarisht 8.7 sekonda, ndërsa kënaqësia e grave mesatarisht 10.9 sekonda.

Sigurisht, ka raste kur limiti zhvendoset, por raste të tilla përsëri vërehen te gratë në një përqindje më të lartë.

COMMENTS

x