E motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në emrin e vetë: Kanë tentuar ta vjedhin

0 minutes, 47 seconds Read

Luizi ka treguar brenda Big brother se nuk ka patur një Instagram dhe ja ka kërkuar mikeshës së tij që t’ja hap një të tillë. Brenda pak kohësh ai u bë një nga banorët më të ndjekur me mbi 600 mijë ndjekës. Por sot e motra e tij ka bërë veprimin e papritur.

E motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në

Motra e Luizit, Ina e ka marrë në dorë Instagramin e të vëllait dhe ka ndryshuar emrin duke vendosur emrin e saj.

E motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në

“Fansa të dashur! Për arsye sulmesh deri në ekstrem për të vjedhur këtë Instagram motra e Luizit që është zotëruesja e këtij Instagrami do ta menaxhojë vetë. Me shumë dashuri familja e Luizit”, shkruhet në postim.

E motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në

Ky veprim nuk i ka pëlqyer fansave të cilët kanë nisur me komente kundër këtij vendimi duke u shprehur se ata i kanë bërë follow Luizit e jo të motrës.

E motra e Luizit merr Instagramin e të vëllait dhe e kthen në

Publikime te ngjashme