E dhimbshme! Në mesin e gjashtë viktimave të sotëme nga Covid 19 është edhe një fëmijë i moshës 0-9 vjeç

0 minutes, 30 seconds Read

Kosova po vazhdon të regjistroj shifra të larta të të infektuarve me COVID-19, ku sot janë konfirmuar edhe 3917 raste të reja.

Sipas raportit nga Ministria e Shëndetësisë, sot janë regjistruar edhe 6 viktima, ndërsa numri i viktimave që nga fillimi i pandemisë në vendin tonë ka shkuar në 3010.

Në mesin e gjashtë viktimave të sotëm është edhe një fëmijë i moshës 0-9 vjeç.

Po ashtu, sipas raportit viktima tjetër është një person i grup moshës 50-59 vjeç, dy të tjerë janë nga grup moshat 70-79 vjeç dhe dy të tjerë mbi moshën 80-vjeç.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *