Dyshuan se është person tjetër, autoritetet serbe ndalojnë dhe më pas lirojnë 25-vjeçarin nga Kosova

0 minutes, 16 seconds Read

Tefik Sejdiu, ishte ndaluar nga policia serbe në kufirin Hungari-Serbi.

25-vjeçari nga Kosova u ndalua nën dyshimin se ishte një person tjetër i kërkuar nga Serbia.

Të afërmit thanë për Klankosova.tv se ai u lirua pasi dha deklaratë dhe u vërtetua se nuk ishte personi i kërkuar.

Publikime te ngjashme