Dy të vdekur dhe 1 mijë e 440 raste pozitive me koronavirus në Kosovë

HomeLajmeKosovë

Dy të vdekur dhe 1 mijë e 440 raste pozitive me koronavirus në Kosovë

Dy vdekje janë shënuar si pasojë e Covid-19 brenda 24 orëve në Kosovë. Gjithashtu bëhet e ditur për 1.440 raste pozitive me këtë virus nga 3.669 testime të bëra. Po ashtu bëhet e ditur për shërimin e 761 personave. Teksa kemi 8.712 raste aktive me koronavirus.

Dy vdekje janë shënuar si pasojë e Covid-19 brenda 24 orëve në Kosovë. Gjithashtu bëhet e ditur për 1.440 raste pozitive me këtë virus nga 3.669 testime të bëra.

Po ashtu bëhet e ditur për shërimin e 761 personave.

Teksa kemi 8.712 raste aktive me koronavirus.

COMMENTS

x