Dy të rinj sfidojnë motin në ujëvarën në Theth të Shqipërisë– 6 gradë,

0 minutes, 29 seconds Read

Vendi është përfshirë nga temperatura të ulëta, reshje dëbore dhe acar, por disa të rinj nga Shkodra kanë zgjedhur të sfidojnë të ftohtin.

Një grup të rinjsh kanë zgjedhur të eksplorojnë Thethin, ndërsa dy prej tyre janë futur për t’u larë në një prej ujëvarave në fshatin turistik të Thethit.

E gjithë pjesa tjetër ndodhej në ngricë dhe borë përreth ujëvarës të rinjtë u zhveshën duke u futur në ujë për t’u larë, ndonëse temperaturat në atë zonë kanë arritur në -6 gradë.

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *