fbpx
HomeKosovë

Drejtori i Administratës Hadjari thotë që nga sot nis së zbatuari kontrata për sigurimin fizik të objekteve të Komunës së Prizrenit

Drejtori i Administratës në Komunën e Prizrenit në një postim të tij në facebook ka theksuar se tashme ka nisur zbatimi i kontratës me kompanitë private për sigurimin fizik të objekteve të komunës Ndihem tejet i lumtur që pas një impenjimi maratonik me përkushtim e insistim, sot nis së zbatuari kontrata me kompaninë private për sigurimin fizik të objektëve të Komunës, u shpreh drejtori Hajdari, i cili është njëri nga drejtorët që u mbijetoi ndryshimeve në drejtoritë e Komunës së Prizrenit, gjë që tregon punën dhe përkushtimin e tij, si dhe besimin që ka kryetari Haskuka në të. Komuna e Prizrenit kontrakton kompanitë e sigurimit, por me kushte për punëtorët. Komuna e Prizrenit ka kontraktuar kompanitë e sigurimit fizik për objektet e komunës. Por Komuna e Prizrenit kontrakton kompanitë e sigurimit, por me kushte për punëtorët Komuna e Prizrenit ka kontraktuar kompanitë e sigurimit fizik për objektet e komunës. Por kësaj radhe, komuna e dytë më e madhe në Kosovë ka vendosur kushte për kompaninë fituese.

Në një postim të bërë nga Drejtori i Inspektoratit, Osman Hajdari është publikuar se kompania fituese është e obliguar që t’i paguaj punëtorët minimum 300 euro. Gjithashtu kompania duhet të siguroj zbatimin e të gjitha ligjeve duke përfshirë festat me pagesë, pushimet vjetore, mjekësore, honoraret e shumë të tjera. saj radhe, komuna e dytë më e madhe në Kosovë ka vendosur kushte për kompaninë fituese. Në një postim të bërë nga Drejtori i Inspektoratit, Osman Hajdari është publikuar se kompania fituese është e obliguar që t’i paguaj punëtorët minimum 300 euro. Gjithashtu kompania duhet të siguroj zbatimin e të gjitha ligjeve duke përfshirë festat me pagesë, pushimet vjetore, mjekësore, honoraret e shumë të tjera.

COMMENTS

x