Do të shkriheni së qeshuri me këtë video në urën më të frikshme në botë!

HomeKuriozitete

Do të shkriheni së qeshuri me këtë video në urën më të frikshme në botë!

Një video e cila po shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale është momenti kur njerëzit frikësohen me të madhe nga ura prej qelqit. Ura nga qelqi ndodhet në Kinë dhe shumë vizitorë çdo ditë shkojnë të shohin këtë mrekulli.

Por, kjo nuk është ide e mirë për të gjithë ata që kanë frikë nga lartësitë dhe nuk i besojnë shumë qelqit. Në videon e mëposhtme mund të shihni se si frikësohen njerëzit kur hypin në këto ura dhe kjo video do iu bëjë të shpërtheni në të qeshura./Lajmi.net/

COMMENTS