Djaloshi nga Prishtina që iu çmend me ato çfarë di nga shkenca (video)

HomeKuriozitete

Djaloshi nga Prishtina që iu çmend me ato çfarë di nga shkenca (video)

Vetëm 9 vjet ka dhe është aq i shkathët në shkencë sa që dija e tij është jashtëzakonisht e lart, në veçanti për shkencat ekzakte.

Është në klasën e katërt dhe ai i formulon testet për nxënësit e klasës së 6’të dhe 7’të.

Mësuesit e tij janë të mahnitur me dijen qe posedon Ditrin Selmani nga Prishtina.

COMMENTS