Dështon projektligji për terheqjen e Trust-it, 55 deputetë votuan kundër

0 minutes, 30 seconds Read

Në Kuvendin e Kosovës të enjten është votuar për Projektligjin për tërheqjen e 30 për qind të mjeteve financiare të Trustit Pensional.

Megjithatë, për shkak të mungesës së pjesëmarrjes së deputetëve të partisë në pushtet, Lëvizjes Vetëvendosje, Trusti nuk ka arritur të kalojë, duke kundërshtuar kështu kërkesën e qytetarëve.

97 deputetë votuan. 44 vota ishin për dhe 55 kundër, asnjë abstenim.

Në sallë ishin prezent 101 deputetë.

Projektligji mund të kalonte nëpërmjet votimit me shumicë të thjeshtë, konkretisht 31 vota për dhe 61 pjesëmarrës total në votim.

Publikime te ngjashme