Deputeti i VV-së kritikon Big Brother: Nuk arrij t’i kuptojë shikuesit

0 minutes, 32 seconds Read

Deputeti i VV-së, Jahja Kokaj, ka kritikuar emisionin “Big Brother VIP” që ka marrë vëmendjen e shumë qytetarëve, shkruan Sinjali.

Ai përmes një postimi në Facebook është shprehur i brengosur për “kahjen edukative të brezave”.

Kokaj tha se nuk e kupton shumëfishin e shikuesve të “Big Brother” në krahasim me shikuesit e emisioneve shkencore.

Nuk po arrij ta kuptoj shumfishin e shikueseve te emisioneve ” big brother” dhe shum emisioneve si keto, duke pire duhan, e veprime te ngjajshme…, ne krahasim me shikuesit e emisioneve shkencore, qe trajtojne energjine dhe problemet te jetes. Kam brengosje per kahjen edukative te brezave“, ka shkruar Kokaj./GazetaSinjali

Publikime te ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *