fbpx
HomeLajmeKosovë

Dëmët që lanë pas vërshimët e natës së kaluar në disa fshatra të komunës së Dragashit (video – foto)

Mbrëmë komuna e Dragashit, e veçanërisht disa fshatra në pjesën lindore u ballafaquan me vershimet të mëdha, që nuk mbahen në mend të kenë ndodhur në këtë regjion që nga pas lufta.

Më të prekura nga vershimet ishin fshatrat e opojës, e veçanerisht ato në pjesën lindore si fshatrat Blaç, Zaplluzhe dhe Bresanë, të cilat edhe i kanë lumenjtë që kalojnë në mes të fshatrave, e të cilët kanë dalur nga shtrati i tyre me ç’rast kanë shkaktuar përmbytje.

Posted by Blaçi on Saturday, August 8, 2020

Fatmirësisht nuk raportohet për ndonjë viktimë gjatë këtyre vërshimeve, mirëpo dëmet ne infrastrukturë dhe bujqësi janë të mëdha.

Më poshtë gjeni disa forografi ku shihen pasojat që kanë lënë vershimet e mbrëmshme në fshatin Blaç të komunës së Dragashit.

COMMENTS

x