Dekorohet një pjesë e Prishtinës për muajin e shenjtë të Ramazanit,

0 minutes, 34 seconds Read

Prej më tepër se një javë, besimtarët myslimanë janë duke shënuar muajin e tyre më të rëndësishëm atë të muajit të shenjë të Ramazanit.

Gjatë këtij muaji, myslimanët përpos agjërimit kanë edhe lutje të shtuara dhe takime me familjarë e miq.

Por në Prishtinë tashmë është dekoruar edhe një anë e qytetit.

Dekoret janë vendosur në afërsi të xhamisë,ndërsa një dekorim të tillë e kishin bërë në fillim të muajit edhe në Tiranë.

Madje për Prishtinën pati kritika të shumta për shkak të mos dekorimit të qytetit me rastin e muajit të shenjë të Ramazanit./Lajmi.net/

 

Publikime te ngjashme