fbpx
HomeKosovë

Dasma mund të lejohen nga 1 qershori

Sipas informacioneve të Alsatit, protokollet për orga.nizimin e ceremonive martesore u diskutuan në seancën e sotme të qeverisë. Sipas informacionit nga Qeveria, nëse ruhet trendi i ulët i inf.ekt.imeve si javët e fundit me koronavir.usin, restorantet e dasmave do të hapen më 1 qershori ose maksimumi deri më 15 qershor. Sigurisht që kjo do të varet nga situata epi.demiologjike.

Protokollet për organ.izimin e festimeve të dasmave janë duke u përgatitur dhe së shpejti do t’u paraqiten pronarëve të objekteve hotelierike në mënyrë që ata të mund të përgatiten për organ.izimin e festimeve. яндекс

COMMENTS

x