Dalin pagat me koeficient të ri, Tahiri i AAK-së thotë se Mashtrimi i qeverisë vazhdon!

1 minute, 7 seconds Read

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri ka reaguar pas ekzekutimit të pagave për punëtorët e sektorit publik.

Tahiri ka thënë se pagat janë dalë pa llogaritur shtesat, përvoja, rrezikshmëria e të tjerëve kompenzimet.

“Në vend të pagave, punëtorët e seltorit publik pranuan transfere kuturu. Disave nuk u janë llogaritur shtesat, të tjerëve përvoja, rrëzikshmëria, të tjerëve kompensimet tjera, e kështu me radhë. Prapa kësaj qëndron agjenda politike e kësaj qeverie, pranoni pagat ose lëreni punën”, ka shkruar Tahiri.

Reagimi i plotë i Tahirit:

Sot amatorët vendimmarrës dhe një kontigjent i vogël jo profesionistësh, ekzekutuan të ashtuquajturat Paga.

Sot, shumica dërrmuese e profesionistëve në administratën publike, mbi 80 mijë u fyen, u tallën, u mashtruan. Ata në vend të pagave, pranuan transfere kuturu. Disave nuk u janë llogaritur shtesat, të tjerëve përvoja, rrëzikshmëria, të tjerëve kompensimet tjera, e kështu me radhë. Prapa kësaj qëndron agjenda politike e kësaj qeverie, pranoni pagat ose lëreni punën.

Këta nuk qeverisin përmes ligjeve, në fakt ligjeve ju referohen vetëm për të shtyrë përpara turpin, që thellë, këta të paditur e kualifikojnë si Revolucion.

Turp!

Publikime te ngjashme