Daçiç ka rrëshqitur nga trutë, kërkon kamp ushtarak Rus në Kosovë

HomeRajoni

Daçiç ka rrëshqitur nga trutë, kërkon kamp ushtarak Rus në Kosovë

Siguria në rajon sigurisht do të rritet nëse Rusia krijon një kamp ushtarak në Kosovë, ose nëse Serbia hap një kamp të tillë në Republika Sërpska.

Kështu ka deklaruar kryekuvendari serb Ivica Daçiq.

Ai komentoi raportimet se “Kroacia pretendon të hap një kamp ushtarak në Kosovë për shkak të sigurisë më të madhe” dhe shtoi se kjo nuk e rrit sigurinë, por cenon stabilitetin dhe sigurinë në rajon.

Si duket Ivica Daçiqi ka filluar të çmendet, dhe po lëshon deklarata të kota.

COMMENTS