fbpx

Charles tani është mbreti i Mbretërisë së Bashkuar

HomeLajmeBota

Charles tani është mbreti i Mbretërisë së Bashkuar

Udhëheqja 70 vjeçare e Mbretëreshës Elizabetë ka përfunduar dhe djali i saj, Charles, është tani Mbret i Mbretërisë së Bashkuar.

Mbretëresha udhëhoqi përmes brezave të ndryshimit, duke fituar respekt dhe admirim në mbarë botën për përkushtimin e saj ndaj detyrës.

Një epokë që filloi nga viti 1952, e njohur nga disa si epoka e re elizabetiane ka përfunduar.

x