Category: Tech

1 17 18 19188 / 188 POSTS

Shtatë gabime që duhet t’i shmangni kur bëni marketing në Instagram

Teknologjia moderne dhe rrjetet sociale kanë ndikuar në lehtësimin e s [...]

Bill Gates fajëson Facebook-un dhe Twitter-in për përhapjen e shpejtë të coronavirusit

Themeluesi i Microsoft, Bill Gates, fajësoi Facebook-un, Twitter-in, s [...]
Fillon testi i fabrikës për trenin e parë elektrik të prodhuar nga Turqia

Fillon testi i fabrikës për trenin e parë elektrik të prodhuar nga Turqia

“Edhe gjatë pandemisë së COVID-19, personeli i Korporatës së Industris [...]
Google dhe Facebook përballen me gjoba për dominimin e hapësirës së reklamave

Google dhe Facebook përballen me gjoba për dominimin e hapësirës së reklamave

Google përbën më shumë se 90% të aksioneve e tregut të reklamave, ndër [...]
Facebook do të bëjë një ndryshim ne algoritmin e lajmeve

Facebook do të bëjë një ndryshim ne algoritmin e lajmeve

Facebook është duke bërë një ndryshim në algoritmin e saj të lajmeve q [...]
Në Indi ndalohet përdorimi i aplikacionit kinez TikTok!

Në Indi ndalohet përdorimi i aplikacionit kinez TikTok!

India bllokoi të hënën dhjetëra aplikacione kineze, mes të cilëve dhe [...]

Ja cilat janë kodet e fshehta në mediat sociale, kuptimi sekret i tyre!

Mjaft të rinj po përdorin kode të fshehta në mediat sociale për të tre [...]
1 17 18 19188 / 188 POSTS