Papa Françesku kritikon çiftet që zgjedhin të kenë kafshë shtëpiake në vend të fëmijëve

Papa Françesku ka kritikuar çiftet që zgjedhin të kenë kafshë shtëpiake në vend të fëmijëve, duke argumentuar se vendimi i tyre për të hequr dorë nga prindërimi çon në një humbje të njerëzimit dhe është një dëm për qytetërimin. Papa i bëri komentet të mërkurën, ndërsa foli para një auditori të përgjithshëm për Shën Jozefin, […]