fbpx

Category: Stil

1 5 6 766 / 66 POSTS
Mëngjesi i “çuditshëm” i Marilyn Monroe

Mëngjesi i “çuditshëm” i Marilyn Monroe

Nuk është sekret që Marilyn Monroe vazhdon të frymëzojë gratë me modën [...]

Pesë gjëra që një grua e pjekur nuk i pranon

Gratë e pjekura janë ndryshe nga gratë më fëminore dhe të pafajshme në [...]
Sa është e sigurt dalja në zyrë gjatë kohës së pandemisë?

Sa është e sigurt dalja në zyrë gjatë kohës së pandemisë?

Pandemia me coronavirus ka izoluar shumë vende të botës për një periud [...]
Përse femrat bëjnë selfie joshëse? Shkencëtarët kanë konstatuar arsyen!

Përse femrat bëjnë selfie joshëse? Shkencëtarët kanë konstatuar arsyen!

Kjo praktikë e përditshme e çdo femre nuk është për atë që do t’u pëlq [...]
Veprimet që nuk duhet t’i bëni asesi para se të flini, për gjumë të rehatshëm

Veprimet që nuk duhet t’i bëni asesi para se të flini, për gjumë të rehatshëm

Ne të gjithë kemi nevojë për të, por jo gjithçka bëjmë si duhet. Përde [...]
Elvis Naçi tregon sekretin e martesës së suksesshme

Elvis Naçi tregon sekretin e martesës së suksesshme

Teologu i njohur flet mbi raportin e tij me gruan. Elvis Naçi këtë fu [...]
1 5 6 766 / 66 POSTS
x