Category: Shendetësi

1 65 66 67 68 69 670 / 687 POSTS
Si të trajtoni skuqjen mes kofshëve dhe në zonat intime

Si të trajtoni skuqjen mes kofshëve dhe në zonat intime

Disa tema janë të sikletshme për t’u biseduar me familjen, madje dhe d [...]
44% e shqiptarëve nuk hanë dot shëndetshëm, raporti i OKB: Nuk e përballojnë dot

44% e shqiptarëve nuk hanë dot shëndetshëm, raporti i OKB: Nuk e përballojnë dot

Gati 44% e shqiptarëve nuk e përballojnë dot një dietë të shëndetshme, [...]
Vaksina kundër Covid 19 hyn në fazën e fundit të testeve njerëzore

Vaksina kundër Covid 19 hyn në fazën e fundit të testeve njerëzore

Firma bioteknike amerikane Moderna thotë se do të hyjë në fazën e fund [...]
1 65 66 67 68 69 670 / 687 POSTS