Pesë mënyra për t’u bërë një komunikues mjeshtëror

Nga Matt Crane Sa nga ne kanë dashur ndonjëherë të bëhen më të suksesshmit në profesionin e tyre? Ndërsa vazhdoj që ta përmirësoj veten dhe të bëhem një udhëheqës më efikas në industrinë e automobilave dhe të përsos procesin e shitjes; unë kam pasur në përgjithësi fatin të mësoj nga më të mirët në këtë biznes. Koncepti i të qenit personi më i suksesshëm në një fushë, është i përqendruar rreth të qenit një mjeshtër në komunikim, një koncept për të cilin unë stërvitem me mentorin tim profesionist dhe personal, Endi Eliott, që vazhdon të më udhëheqë ende sot. Unë […]

Stresi? Nuk është gjithmonë i keq

Pak fjalë ngjall më shumë emocione negative sesa stresi. Thjesht përmendja e tij mund të sjellë imazhe të afateve për përmbushjen e detyrave, faturave të papaguara ose presionit të provimeve, kjo për të renditur vetëm disa skenarë. Po sikur stresi të jetë edhe pozitiv? Ashtu siç mund të na dëmtojë, ai gjithashtu luan një rol […]

11 fakte befasuese mbi personalitetin e njeriut

Njerëzit mund ta “nuhasin” personalitetin tuaj, njerëzit që ndihmojnë më shumë të tjerët janënjë jetë seksuale më aktive …Studimi psikologjik i personalitetit të njeriut, zbulon modele mbi mënyrën se si sillemi dhe ndërveprojmë me njerëzit e tjerë, apo si e përjetojmë botën. Shumë nga faktet që vijnë nga psikologjia e personalitetit janë befasuese. 1. Njerëzit mund ta “nuhasin” personalitetin tuaj Njerëzit mund ta marrin me mend se çfarë personaliteti keni, thjesht duke “nuhatur” bluzën tuaj. Një studim tregoi se njerëzit ishin po aq të saktë në hamendësimin e personalitetit tëdikujt kur nuhasnin […]