Category: Lifestyle

1 92 93 94 95 96 940 / 959 POSTS
COVID-19 dhe humbja e nuhatjes: Çfarë duhet të dini

COVID-19 dhe humbja e nuhatjes: Çfarë duhet të dini

Pse humbja e nuhatjes dhe shijimit është vënë re te të infektuarit me [...]
Çfarë ndodh kur bie në dashuri me një grua të fortë dhe të pavarur

Çfarë ndodh kur bie në dashuri me një grua të fortë dhe të pavarur

Gratë e pavarura dinë si të kujdesen mirë për veten, ata kurrë nuk var [...]
Kuptimi i migrenës

Kuptimi i migrenës

Të gjithë kemi dhimbje koke herë pas here, që ndryshojnë shumë në ashp [...]
Rreth 40% e të infektuarve me COVID-19 janë asimptomatik

Rreth 40% e të infektuarve me COVID-19 janë asimptomatik

Rreth 40% e të infektuarve me COVID-19 nuk kanë shfaqur ndonjë simptom [...]
8 punë që mund t’i bëni edhe nga shtëpia

8 punë që mund t’i bëni edhe nga shtëpia

Me avancimin e teknologjisë, shumë punë sot mund të kryhen edhe nga sh [...]
5 këshilla për ta përmirësuar etikën e punës

5 këshilla për ta përmirësuar etikën e punës

Në secilën industri, punëdhënësit kërkojnë punëtorë që respektojnë eti [...]
Njihuni me 5 ushqime të përditshme që dobësojnë imunitetin

Njihuni me 5 ushqime të përditshme që dobësojnë imunitetin

Gjumi i mirë, aktiviteti fizik dhe ushqyerja e shëndetshme janë tre sh [...]
Studimi i ri: Koronavirusi ka pësuar mutacion dhe është më infektues

Studimi i ri: Koronavirusi ka pësuar mutacion dhe është më infektues

Një studim global, ka gjetur prova se një formë e re e koronavirusit ë [...]
1 92 93 94 95 96 940 / 959 POSTS