Përse shohim ëndrra seksi: Doktoresha zbulon domethënien e thellë psikologjike!

Në qoftë se shihni disa persona që ju i njihni apo shihni ëndrra tradhtie, ëndrrat tuaja assesi nuk janë shprehje e dëshirave të fshehura dhe të fantazive Dr. Jennifer Parker konstaton që më së shpeshti ëndërrojmë ngjarje romantike të cilat përfshijnë personat e njohur dhe tradhtinë, mirëpo ëndrrat tuaja as rastësisht nuk duhet interpretuar si shprehje e dëshirave të fshehura […]