Pesë sekrete të vogla të çifteve të lumtura

Është pikërisht shkenca që dëshiron të zbulojë sugjerime të thjeshta, të afta të garantojnë qetësi më të madhe brenda marrëdhënieve në çift. Në fakt, ka shumë njerëz që pyesin veten se cili është çelësi i një marrëdhënieje të pjekur dhe të qëndrueshme. Këtu janë shkencëtarët dhe studiuesit që kanë kaluar shumë vite të jetës së […]

10 profesionet ku kontaktet seksuale mes kolegëve janë më të shpeshta

Nuk është lajm që njerëzit në vendin e tyre të punës shpesh krijojnë  marrëdhënie, përjetojnë dashuri dhe krijojnë lidhje që ka të ngjarë të çojnë edhe në martesë. Tani, një sondazh i madh online që përfshin 42,000 punëtorë në vende të ndryshme pune, fokusohet nëse dhe në çfarë mase pjesëmarrësit, punëtorët kanë pasur marrëdhënie seksuale me dikë nga puna e […]

Test/Gjëja e parë që shihni në foto tregon se çfarë ju frikëson në dashuri

Testet psikologjike dhe iluzionet optike zbulojnë shumë për veten dhe marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Ajo që duhet të bëni është thjesht të shikoni foton për disa sekonda dhe të mendoni se cilën figurë keni parë së pari. Sipas përgjigjes suaj në realitet, rezultati do të ndryshojë. Çfarë keni vënë re fillimisht? Kjo do të tregojë shumë për frikën që […]

Do të habiteni kur të mësoni se seksi mund të jetë ilaçi më i mirë natyral për disa probleme shëndetësore

Shëndeti i mirë seksual nënkupton shëndet më të mirë fizik. Studimet e ndryshme kanë provuar se nëse kryeni marrëdhënie seksuale dy deri në tre herë në javë i mbron njerëzit nga gripi, ftohjet, infeksionet e ndryshme dhe jo vetëm. Mësoni se si seksi mund të jetë ‘’shpëtimtar’’ për problematikat shëndetësore të mëposhtme : • Pagjumësia: […]

Përse shohim ëndrra seksi: Doktoresha zbulon domethënien e thellë psikologjike!

Në qoftë se shihni disa persona që ju i njihni apo shihni ëndrra tradhtie, ëndrrat tuaja assesi nuk janë shprehje e dëshirave të fshehura dhe të fantazive Dr. Jennifer Parker konstaton që më së shpeshti ëndërrojmë ngjarje romantike të cilat përfshijnë personat e njohur dhe tradhtinë, mirëpo ëndrrat tuaja as rastësisht nuk duhet interpretuar si shprehje e dëshirave të fshehura […]