Category: Kuriozitete

1 41 42 43 44 45 46 430 / 454 POSTS
I martuar pesë herë, ky është 103 vjeçari që mposhti Covid 19

I martuar pesë herë, ky është 103 vjeçari që mposhti Covid 19

Një 103-vjeçar në Pakistan ka mposhtur Covid-19, duke u bërë kështu ed [...]
Gruaja e kap burrin e saj të denuar duke e tradhtuar me policën e burgut

Gruaja e kap burrin e saj të denuar duke e tradhtuar me policën e burgut

Një oficere burgu që ‘përkëdhelej’ me një të burgosur të martuar, arri [...]
Gjermani shet gabimisht makinën BMW për….1 euro

Gjermani shet gabimisht makinën BMW për….1 euro

Nje shtetas gjerman ka bere një gabim shumë të shtrenjtë. Gjithnjë e [...]
Kafsha që vutë re të parën tregon se ç’vlerësoni tek partneri

Kafsha që vutë re të parën tregon se ç’vlerësoni tek partneri

Përcaktoni kafshën që identifikuat të parën në këtë imazh dhe më pas k [...]
Sa të besueshme janë blerjet online

Sa të besueshme janë blerjet online

Ndonjëherë, ne blejmë gjëra për të cilat më vonë pendohemi! Bright Si [...]
1 41 42 43 44 45 46 430 / 454 POSTS