Falë zotit që nuk është verë se, po e pickoi anza ndonjë serb, do të ftohet Këshilli i Sigurimit të OKB-së

Në rrethanat kur përfaqësues të Bashkimit Evropian në poste pëgjegjëse deklarohen se ishin të shokuar pasi e moren lajmin se dy të rinj të komunitetit serb në Shterpcë u plagosën nga një person dhe nuk u shokuan kur u bllokuan rrugët kryesore dhe kur u rrahen katër shqiptarë në veri nga një grup huliganësh serbë. […]

Bashkë me “Kobren” në burg duhen futur edhe gjykatësit që deri tani e lanë të lirë

NGA: FATON MEHMETI Drejtësia e kalbur prodhon viktima nga vrasës të ledhatuar dhe ajo në mënyrë indirekte i bie që vet të jetë vrasëse. Njëri ndër të pērkëdhelurit e drejtësisë është edhe Dibran Hoxha, i cili është i njohur me pseudonimin “Kobra”. I dënuar, gjithsej, 16 herë për vepra të ndryshme penale, Hoxha po qëndron në […]