fbpx

Buzhala vazhdon me ironitë e tij, tash e ka me mërgimtarët: “A po keni rrymë vllazën në Baden? Po ju në kantonin e Soloturnit?”

HomeLajmeKosovë

Buzhala vazhdon me ironitë e tij, tash e ka me mërgimtarët: “A po keni rrymë vllazën në Baden? Po ju në kantonin e Soloturnit?”

Publicisti dhe analisti Berat Buzhala shpeshë herë gjen ko të ironizojë me ngjarjet aktuale politike, e veçanërisht me Kurtin dhe qeverinë e tij. Mirëpo sot Buzhala është kapur tek mergimtarët të cilët edhe e kanë përkrahur masivisht Kurtin në zgjedhjet e fundit.

Më poshtë gjene postimin e plotë të gazetarit Berat Buzhala:

“A po keni rryme o ju vllazen ne Baden Württemberg? Ju ne kantonin e Soloturn’it? O vllazen ne Oslo qysh eshte gjendja tek ju, a po mundeni me u mbajte ne kete kohe krize globale?

x