Buzhala: “Tu i adhuru kaq shumë Kobrat e Corleonet ne s’kena mu bë Zvicër, por Kolumbi”

0 minutes, 33 seconds Read

Analisti politik Viktor Buzhala kritika për shoqërinë kosovare që po përkrah dhe ndjek përsonat kontravers si Kobra apo Corleone. Më poshtë gjeni postimin e plotë të Buzhales.

Postimi i plotë:

Kobra ish kane ne nje gare te nxehte me Vali Corleonen cili po bejne me teper followersa ne tik tok. Nga 200 mije veta po iu shkojshin pas secilit, ose nga 20 per qind te popullates se Kosoves ne rrjetet sociale, bashke 40 per qind.

Kaq per kete shoqni te mjere qe mendon qe ka mu be si Zvicra.

Nuk mundemi mu be Zvicer keshtu, o hajvana, keshtu behemi Kolumbi, asi e xhunglave, se kjo tjetra eshte shume para nesh.

Publikime te ngjashme