Buzhala: “Po ia bëjnë Kurtit: Hyp se të vrava, zhdryp se të vrava..”

0 minutes, 20 seconds Read

Njehere ia nxoren syte Kurtit pse po na prishe me Amerike, e tash e shpallin tradhtar pse e pranoi planin franko-gjerman. Hyp se te vrava, zhdryp se te vrava. A po na kallxoni qysh mos me e pranu qat plan e mos me u prishe me Amerike dhe OK jena. Apo ju nuk ju intereson Kosova aspak, veç doni me e heqe qafesh Albinin se ua ka prishe matematikat.

Publikime te ngjashme