Buzhala kërkon suspendimin e menjehershëm të vendimit për targa: “mos i bëni dëm më të madh vendit…”

0 minutes, 46 seconds Read

Gazetari dhe publicisti Berat Buzhala, si shumë herë më parë, edhe me postimin e funidit derjton kritika për qeverinë Kurti, të të cilët sipas tij po i bëjnë ‘dëm’ të madh Kosovës dhe po prishin marrëdhënjet dhe aleancën me SHBA-të.

Postimi i plotë i gazetarit Berat Buzhala në rrjetin social facebook:

“Duhet me suspendu vendimin per targa, sipas kerkeses amerikane;

Duhet fillu punen per themelimin e asociacionit, sipas vendimit te Gjykates Kushtetuese te Kosoves;

Duhet me kerku njohje eksplicite ose implicite te Serbise;

Ulese ne OKB;

Duhet me marre garanca te plota per njohje nga peseshja e BE’se;

Duhet me nise hapa konkret qe garantojne hyrjen e Kosoves ne NATO;

Heqje te vizave;

DUHET ME CDO KUSHT ME E RUJTE ALEANCEN ME SHBA.

Kushdo qe ka garancione per pikat e fundit, por e bllokon procesin me pikat e para, eshte kah i bon dam te madh vendit.”

Publikime te ngjashme