Biznesmeni Burim Piraj ndihmon zonat e prekura nga vërshimet, shpërndanë produkte në vlerë mbi 6 mijë euro

0 minutes, 30 seconds Read

Biznesmeni i njohur kosovar Burim Piraj ka ndihmuar zonat e prekura nga vërshimet ditëve të fundit, raporton Gazeta Online Veriu info.

Kompania e udhëhequr nga Piraj, Meka Food ka shpërndarë produkte në vlerë prej 6.426 euro.

Postimi i plotë:

Duke pas parasysh situatën e emergjencës në komunat Mitrovicë – Istog – Skenderaj, edhe pse ditë pushimi, pronari merr vendim të dërgimit dhe shpërndarjes në zonat e prekura produkte të MEKA HALAL FOOD në vlerë prej 6.426,00€

Zoti ua lehtësoftë të gjithë të prekurve!
Qoftë e Kaluar Kosovë!
Me emër të Zotit do të tejkalohet!
#MekaHalalFood

Publikime te ngjashme