Berat Buzhala: Debatin për Prishtinën po e fiton ky kandidat!

HomeKosovë

Berat Buzhala: Debatin për Prishtinën po e fiton ky kandidat!

Gazetari dhe analisti i njohur Berat Buzhala ka komentuar debatin mes kandidatëve të Prishtinës, duke thënë se debatin mes kandidatëve që po zhvillohet nga Jeta Xharra është duke e fituar Uran Ismaili.

Në profilin e tij në Facebook, Buzhala ka komentuar duke thënë: Debati po shkon kah Urani. Përparimi për kur po ruhet me folë? Arben Vitia ka dalë me tregu që është djal i mirë.

Buzhala nuk ka qenë i vetmi që e ka komentuar pozitivisht paraqitjen e Uran Ismailit, meqë në Facebook ka pasë shumë komentues që kanë thënë se paraqitja e Ismailit ka qenë e mirë dhe se ai duket kandidati më i përgatitur në debat.

 

COMMENTS