Bekim Jasharin apo Sami Lushtakun, ja cilin e mbështet Daut Haradinaj?!

HomeLajmeKosovë

Bekim Jasharin apo Sami Lushtakun, ja cilin e mbështet Daut Haradinaj?!

Kandidati i AAK-së për Prishtinën, Daut Haradinaj, ka folur rreth prioriteteve të tij për Prishtinën.

I pyetur nga gazetari Gashi edhe për qeverisjen lokale dhe si qëndon AAK-ja në Skënderaj, Haradinaj, tha se nuk janë shumë mirë në këtë qytet.

Haradinaj në pyetjen se cilin mbështet në këtë komunë mes Bekim Jasharit dhe Sami Lushtakut, ai u përgjigj kështu.

“Unë personalisht mendoj që duhet të mbështetet Bekim Jashari dhe nuk e vendosi në asnjë moment në peshore kontributin e madh që ka dhënë familja Jashari dhe Bekim Jashari pa ia mohu punën dhe meritat Sami Lushtakut”, deklaroi ai.

COMMENTS