Connect with us

Kosovë

Babai i Marigonës: Nëse shteti nuk e jep verdiktin, ne kemi Kanunin e Lekë Dukagjnit

Published

on

Babai i 18-vjeçares së vrarë në Ferizaj, në një bisedë për mediat, ka dhënë detaje për lidhjen e vazjës së tij Marigonës me Dardan Krivaqën.

Marigona Osmani u la pa shenja jete në hyrje të spitalit nga bashkëjetuesi i saj dhe një person tjetër pasi e kishin dhunuar për dy ditë me radhë.

E pas kësaj ngjarje tragjike, babai i saj, kërkon nga Gjykata që të jap verdiktin e saj, në të kundërtën kërcënon me Kanun.

Ai në këtë linjë direkte për media theksoi se, Marigona pasi u bashkua me partnerin e saj, ka qenë në situatë të vëshitirë.

“Kemi pasur bindje që është gjithçka në rregull. Marigona ka qenë vajzë e urtë e sinqertë. Pasi u bashkua me partnerin ka qenë në situatë të vështirë. E ka pasur gjendjen e vështirë s’ka pasur telefon. Çdo bisedë që e bënte me ne ai i mbante sytë kah ajo. Nana e vet ka shku në banesë dhe e ka gjetë derën mbyll. Derisa vajza ka thënë që jam në rregull ne kemi menduar që është në rregull. Nëse shteti nuk e jep verdiktin e vet ne kemi Kanunin e Lekë Dukagjnit”, ka thënë babai i Marigonës.

Advertisement
Comments